2018-03-08 10:28:48• hírek • Oszkó Viktória

Ifjúsági munka a digitális világban

A Kunhegyesi Siloám Gyógyászati és Konferencia Központban tartotta soron következő találkozóját a Generális Konvent Ifjúsági Bizottsága.

Több partiumi és erdélyi ifjúsági munkás is részt vett az építő találkozón. Ezen a héten, hétfőtől szerdáig, az idei év első GeKIB találkozóján.


A találkozó során az előadások, képzések az „Ifjúsági munka a digitális világban” témakört járták körül. Szó volt az egyházi kommunikációról, online ifjúsági misszióról, megvizsgálták a Z-generáció szokásait, a közösségi médiát és ezeknek a szociológiai hatásait is. Egyházi, online kommunikáció címmel Fekete Zsuzsa, Ifjúsági munka a digitális korban címmel Szűcs Sándor tartott előadást.


A műhelymunkában a facebook-kommunikációval kapcsolatosan Farkas Zsuzsanna, a digitális világ szociológiai hatásairól pedig Duráczky Bálint vezetett beszélgetést. Ezen túl a fórum során sok közös Kárpát-medencei ifjúsági üggyel is foglalkoztak.


A Királyhágómelléki Református Egyházkerületet Jobb Domokos kerületi referens, Mikló István Boldizsár egyházkerületi katekétikai előadó, az egyházmegyét Rácz Ervin szatmári ifjúsági előadó képviselte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: